Finns färdig häck att köpa?

Vi ska plantera ett insynsskydd runt uteplatsen och behöver en snabbväxande häck, som kanske redan första säsongen kan bli ett par meter. Har ni något förslag? Eller finns det ”färdiga” häckar att köpa?
Allt om Trädgård

Svar: Tyvärr finns det ingen växt som snabbt växer upp till två meter första säsongen, och sedan slutar växa. Som tur är finns det ”färdiga häckar” att köpa.

Det är inte säkert att plantskolan har dem i lager. Prata med dem och se om de kan beställa. Det kostar en slant att få en färdig-häck, då det är plantor som har odlats och beskurits i flera år, men det kan absolut vara värt att få ett grönt insynsskydd snabbare. Här är några exempel på plantskolor på webben som börjat sälja färdiga-häckar: ERA Green Dream, Thujor.se (mer än tujor), Blomsterlandet, Plantkungen (endast tujor), Veg Tech (spaljérad murgröna),

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr + sekatör från Fiskars & handskar från Tegera för endast 179 kr. Köp nu!