Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltomtradgard i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Allt om Trädgård testar: Trädgårdsbälten

Håll koll på dina redskap i sommar med ett bra trädgårdsbälte. Allt om Trädgårds redaktion har testat fem olika trädgårdsbälten.

Trädgårdsbälte från Willab Garden.

Märke: Willab Garden.

Material: Nättyg. 

Pris: 99 kronor.

Kommentar: Det här är väl inte direkt

 trädgårdsbältenas Rolls   Royce – bältet är lite stelt och remmen som man fäster kring midjan är lite skarp i kanterna. Men bältet rymmer de redskap som behövs för trädgårdsarbetet, även om man saknar en lite djupare ficka.

www.willabgarden.se

BÄST!

Trädgårdsbälte från Kerstin Boulogner.

Märke: Kerstin Boulogner.

Material: Bomull.

Pris: 325 kr.

Kommentar: Knyts runt midjan som ett kort förkläde och sitter bra. Stora och djupa fickor som rymmer mycket. Längre redskap bör läggas längst ut mot höften för att man inte ska bli spetsad i magen när man sitter på huk. Små och/eller mjuka saker ligger bra i de stora fickorna framtill. Ska klara 90 graders kulörtvätt utan att fälla eller krympa.

www.boulogner.com

Trädgårdsbälte från Blomsterlandet.

Märke: Blomsterlandet.

Material: Bomull.

Pris: 50 kr.

Kommentar: Ett nätt litet bälte i en färg att bli glad av. Men de två fickorna och facket mellan demkändes lite väl smala och trånga, det var inte mycket man fick plats med. Hade gärna haft åtminstone en ficka som var lite större.

www.blomsterlandet.se

SNYGGAST!

Trädgårdsbälte från Casual Living.

Märke: Casual Living.

Material: Denim.

Pris: 180 kronor.

Kommentar: Så snyggt att man vill ha det på både inne och ute, men dessvärre inte superpraktiskt eftersom spadar och sekatörer gärna trillar ur de väl tilltagna fickorna när man kryper i rabatten. Men till finjobb passar det perfekt!

www.casualliving.se

Trädgårdsbälte från Garden Tribe.

Märke: Garden Tribe.

Material: Neopren.

Pris: 395 kronor.

Kommentar: Det skumgummiliknande materialet är vattenavstötande och lätt att hålla rent – bara att borsta av när det blir jordigt och dessutom tvättbart. Passformen är bra, sakerna hålls på plats utan att det känns klumpigt eller trångt. Flera olika fickor, bland annat två vattentäta för värdesaker och mobiltelefon. Men kanske blir det lite väl svettigt på låren en solig dag?

www.gardentribe.se