Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltomtradgard i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Allt om Trädgård till Frankrike - GENOMFÖRD

Njut av Monets undersköna näckrosor och romantiska dammar, rosor i massor och vackert gräs. Följ med till mytiska Normandie och nio blomstrande franska och engelskinspirerade trädgårdar:

Claude Monets trädgård – vid Monets hus av­löser blommande växter varandra från vår till höst. I den förtrollande vattenträdgården ­blommar näckrosor. 

  Jardin de Valérianes – en privat, engelskinspirerad trädgård med en härlig kombination av perenner, rosor, träd och buskar. 

  Agaphante – en modern, artistisk visningsträdgård. Landskapsarkitekten har planterat i kontrasterande delar, en botanisk blandning bland terrasser och fontäner. 

  Clos du Coudray – 6 000 olika sorters växter från hela världen! En exotisk trädgård, en rosenträdgård, en ormbunksträdgård, en grästrädgård och så färgträdgårdar i vitt, gult, rosa …

 

Jardin du château de Miromesnil
– en praktfull bokplantering skyddar 1600-talsslottet château de Miromesnil. En berömd muromgärdad köksträdgård med färggranna grönsaker, riddarsporrar, klematis.

 

Parc du bois des Moutiers
– en trädgård indelad i olika trädgårdsrum: en solursträdgård, en vit trädgård, murar med klängväxter och en rosenpergola.

  Vasterival – en av Europas mest omtalade trädgårdar, skapad av norskfödda prinsessan Sturdza. En stor, välskött woodlandträdgård, fascinerande året runt.

  Jardin Plum – olika trädgårdsrum med modernare gräs och perenner.

  Jardins d’Angélique – en rosenträdgård med över 600 rosbuskar av 380 olika sorter, en japansk miniatyrträdgård, perenner, hortensior, granna buskar och träd.

 

Rouen
– shopping i staden som är känd för sina gamla korsvirkeshus och Jeanne d’Arc.

 Avresedatum: Onsdag 3 september 2008

  Reslängd: 5 dagar, 4 nätter

  Pris: Från Stockholm eller Köpenhamn: 10 990 kr för del i dubbelrum på trestjärnigt hotell, inkl halvpension (frukost och middagar). Tillägg för enkelrum 1 000 kr. 

  Reseledare: Maria Engblom, Rosebud’s Tours

  För ytterligare information kontakta: Rosebud’s Tours, tel: 0243-166 20 (månd–fred kl 09.00–15.00) 

 eller via e-post: info@rosebuds-tours.se 

 Mer information finns på hemsidan:

 www.rosebuds-tours.se

 Begränsat antal deltagare.

 SISTA ANMÄLNINGSDAG: 4 juli 2008