Foto: Shutterstock

Tyck till i Allt om Trädgård-panelen – få ersättning!

Säg vad du tycker och hjälp oss på Allt om Trädgård att bli ännu bättre. Gå med i vår läsarpanel – få ersättning för dina åsikter!

Kära läsare! Du är det viktigaste vi har, och vi vill gärna ta del av dina åsikter om vårt – och andra företags – innehåll. Kom med i vår läsarpanel och få ersättning! Då och då får du mejl där du svarar på frågor och säger vad du tycker om vårt och andra företags innehåll. Du klickar dig snabbt igenom frågorna och tjänar poäng som du kan byta mot olika typer av ersättning. Svara när du har tid och lust, undersökningarna tar oftast mellan två och tio minuter att besvara – och självklart kan du gå ur panelen när du öns­kar. Det spelar ingen roll hur ofta du läser Allt om Trädgård. Det är dina ärliga svar vi vill ha!

Så påverkar du med dina åsikter

Din åsikt är viktig inte bara för oss på Allt om Trädgård, utan även för andra organisationer och företag. Därför har vi öppnat upp panelen så att även andra företag och organisationer kan bjuda in dig till sina enkäter. På det viset får du en bred variation i undersökningarna du blir inbjuden till. Varje gång du besvarar en undersökning är du med och besvarar stora såväl som små frågor som olika organisationer har. Frågorna kan exempelvis handla om allt från din syn på hållbarhet och ditt förtroende för banker till vilka produkter du brukar köpa.

Så får du ersättning för dina åsikter

Den ersättning du tjänar in samlas som poäng och du väljer själv om du vill växla in din ersättning till kontanter insatta på ett Paypal-konto, i form av ett superpresentkort från presenttorget.se (gäller för ca 150 kända varumärken, butiker och restauranger), som trisslotter eller SF-biobiljetter. Du kan också välja att skänka din ersättning till välgörenhet genom organisationerna Läkare utan gränser, Unicef, Världsnaturfonden WWF, Amnesty och Röda Korset.

Är du intresserad av att gå med i Allt om Trädgård-panelen kan du registrera dig här, och är du redan medlem kan du logga in här! 

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du lite längre ner. Du kan även skicka e-post till bonnier_panel@goexcellent.com om du behöver komma i kontakt med oss.

PANELEN ÄGS AV BONNIER NEWS OCH ADMINISTRERAS I SAMARBETE MED CINT AB SOM TILLHANDAHÅLLER DEN TEKNISKA PLATTFORMEN OCH SYNO SOM TILLHANDAHÅLLER EXPERTIS OM PANELER OCH SUPPORT.

LÄS MER: Så skapar Jeanette en romantisk trädgård med rosor och rum

LÄS MER: De bästa häckarna som insynsskydd 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr + sekatör från Fiskars & handskar från Tegera för endast 179 kr. Köp nu!