Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltomtradgard i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Shutterstock

Tyck till i Allt om Trädgård-panelen – få ersättning!

Säg vad du tycker och hjälp oss på Allt om Trädgård att bli ännu bättre. Gå med i vår läsarpanel – få ersättning för dina åsikter!

Allt om Trädgård-panelen

Registrera dig här. 

Redan medlem? Logga in här.

Kära läsare! Du är det viktigaste vi har, och vi vill gärna ta del av dina åsikter om vårt – och andra företags – innehåll. Kom med i vår läsarpanel och få ersättning! Då och då får du mejl där du svarar på frågor och säger vad du tycker om vårt och andra företags innehåll. Du klickar dig snabbt igenom frågorna och tjänar poäng som du kan byta mot olika typer av ersättning. Svara när du har tid och lust, undersökningarna tar oftast mellan två och tio minuter att besvara – och självklart kan du gå ur panelen när du öns­kar. Det spelar ingen roll hur ofta du läser Allt om Trädgård. Det är dina ärliga svar vi vill ha!

Så påverkar du med dina åsikter

Din åsikt är viktig inte bara för oss på Allt om Trädgård, utan även för andra organisationer och företag. Därför har vi öppnat upp panelen så att även andra företag och organisationer kan bjuda in dig till sina enkäter. På det viset får du en bred variation i undersökningarna du blir inbjuden till. Varje gång du besvarar en undersökning är du med och besvarar stora såväl som små frågor som olika organisationer har. Frågorna kan exempelvis handla om allt från din syn på hållbarhet och ditt förtroende för banker till vilka produkter du brukar köpa.

Så får du ersättning för dina åsikter

Den ersättning du tjänar in samlas som poäng och du väljer själv om du vill växla in din ersättning till kontanter insatta på ett Paypal-konto, i form av ett superpresentkort från presenttorget.se (gäller för ca 150 kända varumärken, butiker och restauranger), som trisslotter eller SF-biobiljetter. Du kan också välja att skänka din ersättning till välgörenhet genom organisationerna Läkare utan gränser, Unicef, Världsnaturfonden WWF, Amnesty och Röda Korset.

Är du intresserad av att gå med i Allt om Trädgård-panelen kan du registrera dig här, och är du redan medlem kan du logga in här! 

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du lite längre ner. Du kan även skicka e-post till bonnier_panel@goexcellent.com om du behöver komma i kontakt med oss.

Så fungerar ditt medlemskap

• När vi tror att du passar in i en målgrupp som vi är intresserade av att förstå bättre skickas en inbjudan att delta till dig via den e-postadress du uppgett vid registreringen.

 

• Vanligtvis tar en undersökning några minuter att genomföra och du kan välja när du önskar att svara på den.

 

• Som medlem i panelen kommer du att få frågor om mediets innehåll men också att bli tillfrågad att svara på undersökningar om aktuella ämnen som våra partners är intresserade av.

 

• Du väljer själv när och hur många undersökningar du vill delta i och det finns inga krav på att delta i något särskilt antal.

 

• När du känner för det så kan du logga in på ditt panelkonto och byta dina intjänade poäng mot olika belöningar.

Vanliga frågor och svar

Hur blir jag medlem i panelen?

Svar: Du anmäler dig genom att registrera dig. Det kostar ingenting och du kan när som helst välja att gå ur panelen och avsluta ditt medlemskap.

 

Hur svarar jag på undersökningarna?

Svar: Du blir inbjuden via e-post. I mailet finns en länk som tar dig till undersökningen och det är du som bestämmer om och när du vill delta i den.

 

Vad får jag för att vara med i panelen?

Svar: Vid varje tillfälle som du svarar på en undersökning får du ersättning. Ersättningen varierar för varje undersökning och är beroende av undersökningens längd. I inbjudningsmailet kommer det alltid stå vad ersättningen är om du svarar på undersökningen (förutsatt att du passar in i den grupp vi söker för undersökningen).

 

Vad kan jag göra med ersättningen?

Svar: Du har flera olika alternativ:

 

SuperPresentkort: när du samlat ihop 100 kronor eller mer så kan du lösa in dina poäng till ett SuperPresentkort till presentkort hos fler än 150 olika butikskedjor och upplevelser, t.ex. hos H&M, Åhléns, Mio och många fler. För mer information om SuperPresenkortet, besök PresentkortTorgets hemsida, observera att avgifterna för SuperPresentkortet inte gäller dig som är medlem i Sydsvenskan-panelen. 

 

Trisslotter: växla in dina poäng till trisslotter som du kan skrapa direkt på Svenska Spels hemsida eller hämta ut via ett av Svenska Spels ombud. Läs mer om trisslotter på Svenska Spels hemsida.

 

PayPal: när ditt poängsaldo överstiger 100 kronor så kan du växla in dem till kontanter på ett PayPal- konto. Med PayPal kan du handla hos tusentals nätbutiker eller föra över ersättningen till ditt bankkonto. För mer information, besök PayPals hemsida.

 

SF Biobiljetter: du kan också lösa in dina poäng till biobiljetter hos SF. Biobiljetten skickas som en värdekod till din e-postadress och du behöver endast samla ihop 100 kronor för att kunna lösa in dina poäng till en biobiljett värd mellan 110-130 kronor. För att läsa mer om SF och se de aktuella filmer som visas, besök SFs hemsida.

 

Välgörenhet: du kan även skänka dina intjänade poäng till någon av de hjälporganisationer vi samarbetar med. Du kan välja bland Läkare utan gränser, Unicef, Världsnaturfonden WWF, Amnesty och Röda Korset.

 

Du väljer utbetalningsalternativ genom din medlemssida. Du kan när du vill och hur ofta som helst byta mellan olika utbetalningsalternativ utan någon kostnad. Du behåller alltid ditt befintliga saldo!

 

Hur får jag ut min ersättning?

Logga in på din medlemssida och gå in på ”Mitt saldo” och följ instruktionerna.

 

Hur långa är undersökningarna?

Undersökningarnas längd varierar från gång till gång men oftast mellan 2 och 10 minuter. I inbjudningsmailet kommer det alltid att stå hur lång tid det kommer att ta att genomföra undersökningen.

 

Hur mycket pengar får jag för en undersökning?

Ersättningen varierar för varje undersökning och är beroende av undersökningens längd. I inbjudningsmailet kommer det alltid stå vad ersättningen är om du genomför undersökningen (förutsatt att du passar in i den grupp vi söker för undersökningen).

 

Hur ofta kommer jag få undersökningar?

Du väljer själv hur ofta du vill ta emot undersökningar genom att Logga in på medlemssidan. Gör du inget aktivt val får du en till tre inbjudningar per månad.

 

Hur gör jag om jag har glömt mina inloggningsuppgifter?

Gå till Logga in och klicka sedan på ”Glömt lösenordet?”. Följ instruktionerna och du kommer få inloggningsuppgifterna (både användarnamn och lösenord) skickade till din e-postadress som du använt vid din registrering.

 

Hur kan jag ändra mina personliga uppgifter?

Du kan enkelt Logga in på din medlemssida och ändra dina uppgifter. Det är viktigt att uppgifterna är korrekta, eftersom informationen avgör vilka undersökningar som du kan delta i.

 

Hur avslutar jag mitt medlemskap?

Du kan när som helst lämna panelen genom att Logga in på din medlemssida och klicka på ”Avregistrera”. Du kan även skicka ett mail till bonniersupport@synoint.com och be oss ta bort dig från panelen.

PANELEN ÄGS AV BONNIER NEWS OCH ADMINISTRERAS I SAMARBETE MED CINT AB SOM TILLHANDAHÅLLER DEN TEKNISKA PLATTFORMEN OCH SYNO SOM TILLHANDAHÅLLER EXPERTIS OM PANELER OCH SUPPORT.

LÄS MER: Så skapar Jeanette en romantisk trädgård med rosor och rum

LÄS MER: De bästa häckarna som insynsskydd