Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltomtradgard i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kickstarta kökslandet – handla grönsaksplantorna hos oss!

Odla dina egna grönsaker i köksträdgården i år. Känner du dig stressad av att du inte hunnit sätta chili och tomat? Inga problem – vi har färdiga plantor! Ett sätt att komma igång snabbt med kökslandet och få det enkelt med ogräsrensningen är att odla i lådor och pallkragar. Kolla in alla smarta tillbehör.

Paprika 'Lipari'. Växer frodigt, blommar rikt och ger stor skörd av ljust röda, långsmala frukter med typisk spets. Saftiga med mild smak. Köp här!

Paprika 'Cleor'. Blommorna är små och vita och ger avlånga, blanka frukter i grönt, som mognar till intensivt gult och har mycket god smak. Växer till en stor, frodig planta med rätt mörka blad. Köp här!

Chili 'Habanero Choklad'. Låg, kompakt planta med friskt gröna blad. Många små 2-6 cm långa paprikaliknande frukter, först gröna för att mogna till chokladbrunt. De är intensivt kryddstarka. Köp här!

'Marmande'. Tomatsorten 'Marmande' är en bifftomat. Den växer som en förgrenad buske och bär stora, röda, köttiga, saftiga och mycket goda frukter. Köp här!

'Goldstripe'. En dekorativ busktomat som får 2,5 cm stora, söta och goda körsbärstomater i stor mängd. De smakar "gammeldags", har otrolig arom. Ger rik skörd under lång tid. Köp här!

'Zuccherino'. Sorten 'Zuccherino' är en plommontomat, som ger röda, välsmakande frukter med söt, frisk tomatsmak. Frukterna mognar tidigt och blir många. Köp här!

Drivhus till odlingslådor. Ett lättmonterat drivhus som skapar växthusklimat och skyddar från fåglar och skadedjur. Kan öppnas från alla håll. Passar till lådor som är 120 cm x 80 cm. Köp här!

Hasselfors Garden Odlingsbänk. Tillverkad av värmebehandlad furu eller svartbetsad furu. Eftersom den inte innehåller impregneringsmedel är den miljövänlig och ett fördelaktigt val vid odling av örter, kryddor och grönsaker. Odlingsbänken är lätt att montera ihop och går att bygga på höjden. Finns i flera storlekar. Köp här!

Vikningsbara hörn och enstaka brädor. Forma dina odlingslådor precis som du vill med vikningsbara och dekorativa hörn i galvaniserat stål. Brädor finns i olika längder. Köp här!