Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltomtradgard i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Årets vackraste bröllopsbukett!

Det är bröllop som gäller i år! Bröllop, kärlek – och vackra blommor i bukett.

Bröllops-yra!

På vårens stora trädgårdsmässa gick temat kring kunglig bröllop igen i många montrar och i balkongutställningens inredningar. Stockholm går helt i kärlekens tecken i sommar och firar i veckorna två – ”Love Stockholm 2010” pågår från nationaldagen 6 juni till bröllopshelgen 19 juni.

Nu kan vi också presentera årets vackraste brudbukett! Tidningen Bröllopsmagasinets läsare har röstat fram vinnaren skapad av butiken Flowerhouse i Stockholm. (Lite extra glada blir Allt om Trädgård för det, eftersom vi är grannar i samma kvarter på Sveavägen i Stockholm!) 

 Vinnarbuketten är en intressant kombination av fri form med kontraster mellan blommornas former och en elegant ram av cirklar som stöd. Färgskalan är mild i blekrosa, grönt och lime, med huvudrollen hos orkidéer och rosor. Läckert!

 Flowerhouse drivs av Henrietta Zetterström, och i butiken arbetar tre florister med lång erfarenhet och hundratals bröllop bakom sig. Vi säger grattis till Flowerhouse och Henrietta, och önskar alla vårens och sommarens brudpar lycka till!

Mer bröllopsinspiration finns här:

Flowerhouse.

 Flowerhouse, blogg.

 Bröllopsmagasinet.