Allt om Trädgård nr 4 2014
Stor köksträdgårdsspecial. Odla ätliga växter för både kulinariska upplevelser och till prydnad. Odla överallt!
Ur innehållet:
Eget grönsaksland. Trädgårdsstylisten Ulrika Grönlund anlade en köksodling hemma på villatomten.
Krydda med tagetes. Ge färgbomben kryddtagetes en nystart - i köket.
Ät med ögat. Imponera med en helt ätbar (och snygg) rabatt.
Odla superblad - Amarant
Elin Unnes tipsar om dumsnåla tips för nygamla odlare.
Istället för växthus. Många alternativ för växthuslängtare.
Smaskiga smoothies. Ladda mixern med örter och bär för läskande och tokgoda smoothies.
Smart med kryddor i kruka. Komponera en kryddkombo för varje tillfälle.
Frukt och bär på liten yta. Minimal fruktträdgård kan ge stor skörd.
Wrap it up! Odla själv de bästa bladen för wraps och dolmar.
Köksträdgård på tre sätt - för barnfamiljen, balkongodlaren och för den som söker en utmaning.
Tillsammansodling - odling för lottlösa.
"Vi blev självförsörjande". Trebarnsfamiljen Bäckmo utmanade sig själva att odla allt grönt de behöver.
HEMMA-HOS-TRÄDGÅRD
De odlar i sex etage. Sex italienska terrasser breder ut sig hos Rebecca Malmsköld och Staffan Eklund.
HEMMA-HOS-TRÄDGÅRD
Trä, stål och mycket grönt. På en sluttande tomt vid havet har Jannika Wirstad skapat en plats med karaktär.
HANDBOKEN: Potatis - knölarna för bästa skörd.