Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltomtradgard i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Allt om Trädgård - Mest lästa nu!

Liljebaggar har vaknat till liv och mumsar som bäst på våra favoriter i trädgården. Råddjuren har lärt sig att läsa och blivit finsmakare hos Anna i Uppsala. Många skratt bjuds det på i forumet. Speciellt när forumisterna delar med sig av sina misstag.

1. TRÄDGÅRDSFORUM: Krossat den första liljebaggen gjorde Eloise redan i slutet av mars. Men det är nu som de flesta upplever besvären. Måste medge att jag tycker att det är en snygg skalbagge. Fast glupsk är den. I Trädgårdslistorna finns det fler tips om hur du kan bekämpa liljebaggen.

2. TRÄDGÅRDSLISTORNA: Amerikanskt blåbär. Goda stora bär, fulla med antioxidanter, och snygg buske med höstfärger. Inte undra på att den ökar i popularitet. Speciellt som det kommer fler sorter till den svenska marknaden. Vilken sort passar dig bäst?

3. ARTIKLAR: Ranunkel - för den som vågar. Blomsterfrämjandet tipsar om Ranunkel för både trädgård och kruka inomhus. Vilken fantastisk färgprakt för tidig vår!

4. TRÄDGÅRDSFORUM: Ja, jag vet bättre...Forumisten Bettina erkänner att hon dödat sina plantbebisar genom att glömma dem. Och jag skrattar så gott igenkännande när de andra börjar bjuda på sina misstag med foton och allt. Gå gärna in och gör din egen bekännelse. Skönt att kunna skratta åt olyckorna. Läs även den länken från Anna NV Uppsala - Bambi kan definitivt läsa!

5. TRÄDGÅRDSFORUM: Pust, klar med ännu en avgränsning mot gräset. Molin inspirerar med en snygg avgränsning mellan rabatt och gräsmatta. Den smälter in naturligt i trädgården. Vi tackar för inspirationen.