Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltomtradgard i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Allt om Trädgård - Mest lästa nu!

Beskärningsråd toppar fortfarande listan över mest lästa. Ni hittar en bra länksamling till dessa i förra "Mest lästa". Det märks att gräsmattorna börjat blottläggas under snön, för många vill ha råd om mossborttagning och skötsel av gräsmattan. För den som inte kan vänta till nästa nummer av Allt om Trädgård, där André ger superråd för bästa gräsmattan, har jag länkat till mer akut läsning här.

1. ARTIKLAR: Mossa och gräsklippare, del 4 i serie från Handboken där del 3 handlar om att Gödsla rätt. Mossbekämpning går även att läsa om i TRÄDGÅRDSLISTORNA.

2. SMÅTT & GOTT-FORUM: Ser ni Venus och Jupiter. Trädgårdsnördar i alla ära, men vi har även andra hobbies och ser på världen med stor nyfikenhet! Såg du största snackisen i förra veckan?

3. SMÅTT & GOTT-FORUM: Olika ekorrar. Inger P undrade om det var en grå ekorre hon fått in i trädgården. Sedan trillade många bilder in i tråden på de busiga rackarna.

4. TRÄDGÅRDSFORUM: Några ljusare blå! Forumisten Lotta i Gbg hotade med "ni kommer inte undan", innan hon attackerade oss med 10 sorters ljusblå irisar. "- Aaaah!" Jag träffades rakt i hjärtat, och inget skydd finnes. Bombardemanget fortsätter med oemotståndliga irisar från höger och vänster...

5. ARTIKLAR: Beskära klematis. En beskärningslänk bubblar upp i denna topplista. Man vill ju inte göra fel eller få för lite blomning för att man mesat. Lär och beskär!