Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltomtradgard i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Allt om Trädgård - Mest lästa nu!

Det är ingen tvekan om att hetaste ämnet är beskärning. Så fort solen kikar fram går vi man ur huse för att sätta igång i trädgården. Även icke trädgårdsintresserade (jo, de finns också) vill ha det snyggt inför säsongstarten. Många trådar i forumet handlar om mässbesök och trädgårdsprogram på TV. Som också de senaste 'Veckans Fråga' handlat om.

1. ARTIKLAR: Beskära barrväxter, är den artikel som läses mest, men här har ni även de andra beskärningsartiklarna som toppar i Trädgårdslistorna; Beskära häckar, äpple, buskar, rhododendron, vinranka, rosor.

2. ARTIKLAR: Månadens kom ihåg - Mars. En checklista är aldrig fel, när man ska planera sitt trädgårdsarbete. Länken går till förra årets artikel, men kolla gärna 2010 års checklista också.

3. TRÄDGÅRDSFORUM: Den knäskadade trädgårdsgalningen Gloriana sökte tips och råd för hur man kan fortsätta jobba i trädgården trots ont. Hon är inte ensam om att ha ont i knän. Många tips dök upp, som även kan användas för ryggont och allmänt onödigt slit på kroppen.

4. TRÄDGÅRDSLISTOR: Sådd och förökning av lavendel. En så härlig växt som lavendel ska njutas i mängder. Genom att så eller ta sticklingar kan du väldigt många billigt. Inte är det svårt heller. Här är råden från våra läsare.

5. TRÄDGÅRDSFORUM: Min nya outfit. Forumisten Påskalla visar stolt upp sina nya arbetsbyxor, och diskussionen är igång om priser, passform, stilar och köpställen. Smaken är som baken vad gäller rosor på arbetskläderna, men vi är väldigt överens om att vi alla är glada att det kommer mer arbetskläder för kvinnor på marknaden. Gubbarna lyser med sin frånvaro i tråden. Kanske är de mest glada för att de får ha sina arbetsbyxor i fred nu?