Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltomtradgard i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Allt om Trädgård - Mest lästa nu!

Våren har flirtat lite med några av våra vaknaste forumister. Även hos oss gick heta diskussioner om prinsessnamn, och jag undrar vilken typ av ros som kommer få namnet Estelle? Utöver det har här listats de mest lästa artiklarna och forumsämnena.

1. TRÄDGÅRDSLISTOR: Häckar, beskärning. Nu är rätt tid för att gå ut och beskära en hel del buskar och träd. Vi vågar vägra vinter och längtar efter att vara ute i trädgården! Sök gärna efter tips för just det du ska beskära bland skötsellistorna eller ta med nr.2 av Allt om Trädgård ut. Där var 19 smarta tips för beskärning.

2. ROSFORUM: Dagens klätterros - 'Wartburg'. Forumisten Noranettan tipsar om multiflorarosen 'Ola Fiskare', som blivit vald till Årets Österlenros. Vi får dessutom reda på att den egentligen heter 'Wartburg'. Kärt barn har många namn.

3. TRÄDGÅRDSFORUM: Blommor och bin. När Marie från Tierp väldigt pedagogiskt förklarar hur bin tänker "lönsamhet" blir det en A-ha-upplevelse för många. Alla intressanta inlägg om bin gör att vi nog får se fler biodlare i år. Heja!

4. TRÄDGÅRDSFORUM: Min nya fröhylla. Snygga och praktiska hyllor för frösådd visas upp. Enklare och mer avancerade går att snickar ihop på egen hand. Funderar du på att fixa en själv eller kanske visa upp din egna fröhyllelösning?

5. TRÄDGÅRDSFORUM: Magnolia 'Genie'. Den lilla notisen om magnolian 'Genie' i tidningen Fixa Vår, undgick inte forumisterna. Bang! Så kunde vi alla ta del av erfarenheter om hur man bäst lyckas med denna helt bedårande läckerbit upp till zon 4. Snabb respons i detta forum. Bra! För när vi ser något vi gillar vill vi ha direkt, eller hur?!