Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltomtradgard i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Allt om Trädgård - Mest lästa nu!

Längtan till ljuset, våren och odlingen går inte att ta miste på. I forumet går heta diskussioner om de få trädgårdsprogrammen på TV, växtbyten och möten på kommande mässor. Många vill ha råd om hur man beskär vinrankan och räddar sådden. Här är axplock av de populäraste ämnena bland artiklar, forum och trädgårdslistor.

1. ROSFORUM: Klätterrosen 'Giardina' fick Hellan att trilla av stolen, när Ginny startade tråden. En ros som snabbt väcker habegär. Vad känner du för klätterrosen 'Giardina'?

2. ARTIKEL: Hemma hos Markus Aujalay. Många följer TV-programmet 'Sveriges mästerkock' där Aujalay är en av tre tuffa mästerkockar. Vad han har i sin lekfulla trädgård är det inte många som vet. Välkommen in till stjärnkockens trädgård!

3. TRÄDGÅRDSFORUM: Dagens fjäril. Forumisten Birgitta i Hensmåla har startat en serie trådar där för varje dag en svensk fjäril presenteras med ord och bild. Fjärilsfeber råder i forumet! Jag har själv blivit hooked och är beroende av min dagliga fjärilsdos.

4. TRÄDGÅRDSFORUM: Sådder under snön. Eva i Roslagen har byggt en sålåda för sin sådd, som ska stå utomhus över vintern. Diskussionen är igång om man ska låta snön täcka krukorna direkt eller vad. Hur gör du med vintersådden?

5. KRUKVÄXTFORUM: Orkidéskolan. Annika i norra Uppland startade redan 2008 tråden där hon ger sina tips om skötsel för att lyckas med en brudorkidé. En av de bästa orkidétrådarna om du vill lyckas med din brudorkidé.